Noutati: evenimente, expozitii, articole

Antrepriza Generala si de Specialitate

In calitate de Antreprenor General, Plana-Innova isi asuma responsabilitatea coordonarii si livrarii "la timp" si "la cheie" a proiectului Dumneavoastra.

Constructii Industriale si Civile

Plana-Innova va ofera o gama larga de servicii in domeniul constructiilor industriale si civile. De la proiectare, consultanta , management de proiect ....

Proiecte in Germania

Plana-Innova este in continuare un jucator important pe piata constructiilor din Germania. Avem numeroase proiecte incheiate cu succes [...]


 

EXPO REAL 2018

8 – 10 octombrie 2018

Romania a participat si anul acesta la a 21-a ediție a Târgului Internațional de Proiecte Imobiliare și Investiții EXPO REAL München, cel mai important eveniment european pentru sectorul imobiliar, la standul Romaniei, organizat de catre AHK Romania.

 

 

EXPO REAL 2017

4 – 6 octombrie 2017

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România) a organizat pentru al șaselea an consecutiv participarea României la târgul international de proiecte imobiliare si investitii in München EXPO REAL 2017, la care a participat si PLANA-INNOVA alaturi de alti expozanti importanti de pe piata din Romania.

 

   

 

TOP 100 ANTREPRENORI GENERALI IN CONSTRUCTII 2014

Plana-Innova se afla in topul celor 100 firme de constructii din Romania, un clasament realizat de catre IBC  Focus pe anul 2014.

 

 

 

 

 

EXPO REAL 2014

Plana-Innova a participat din nou la EXPO REAL München, la standul Romaniei, organizat de catre AHK Romania.

Expozitia a avut loc intre 6 - 8 octombrie 2014, München, Germania.

 

    


 

AGENDA CONSTRUCTIILOR 2013

Interviu cu Domnul Bogdan Cricoveanu, Manager General Plana-Innova SRL

 

 

EXPO REAL 2013

Plana-Innova a participat din nou la EXPO REAL München, la standul Romaniei, organizat de catre AHK Romania.   

Expozitia a avut loc intre 7 - 9 octombrie 2013, München, Germania.

 

      


 

EXPO REAL 2012

Plana-Innova a participat, pentru prima data, in octombrie 2012 la targul EXPO REAL München - cea mai mare expozitie europeana pentru proiecte imobiliare si investitii.

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) a organizat un stand comun al Romaniei, la care au participat ca si expozanti pe langa Plana-Innova si Primaria Bucuresti, Archi Team Consult, Lupp Projekt Transilvania. 

Plana-Innova EXPO REAL 2012  (hala A2, standul 423).