Cariera

Antrepriza Generala si de Specialitate

In calitate de Antreprenor General, Plana-Innova isi asuma responsabilitatea coordonarii si livrarii "la timp" si "la cheie" a proiectului Dumneavoastra.

Constructii Industriale si Civile

Plana-Innova va ofera o gama larga de servicii in domeniul constructiilor industriale si civile. De la proiectare, consultanta , management de proiect ....

Proiecte in Germania

Plana-Innova este in continuare un jucator important pe piata constructiilor din Germania. Avem numeroase proiecte incheiate cu succes [...]

Cariera


Compania noastra ofera in primul rand angajatilor sai un cadru colegial si transparent de desfasurare a activitatii si oportunitati de dezvoltare profesionala pe termen lung.

Plana - Innova ofera servicii de antreprenoriat general (constructii la cheie) precum si proiectare, consultanta, management de proiect, achizitii si executie montaj structuri si inchideri complete de fatada si acoperis. De la infiintarea sa in Essen/Germania si pana in prezent a parcurs un drum de peste 50 de ani. Prin experienta acumulata si datorita parteneriatelor de durata, a reusit sa-si cladeasca un renume de succes in domeniul constructiilor civile si industriale. Din anul 2006 este prezenta si pe piata din Romania, prin sediul deschis la Bucuresti. Isi continua astfel activitatea cu mare succes, iar dovada stau proiectele realizate in toata tara, cat si in strainatate, precum Germania, Olanda, Suedia etc.

Posturi disponibile:


 

*  Va rugam sa ne trimiteti CV-urile pe adresa de mail irina.cherry@plana-innova.com cu specificatia postului pentru care aplicati.