Cariera

Antrepriza Generala

In calitate de Antreprenor General, Plana-Innova isi asuma responsabilitatea coordonarii si livrarii "la timp" si "la cheie" a proiectului Dumneavoastra.

Constructii Industriale si Civile

Plana-Innova va ofera o gama larga de servicii in domeniul constructiilor industriale si civile. De la proiectare, consultanta , management de proiect ....

Parcuri eoliene si fotovoltaice

Parcuri eoliene si fotovoltaice sunt o adevarata sursa rentabila de energie electrica. Coordonam si supraveghem proiectele Dvs. cu profesionalism! 

Cariera


Compania noastra ofera in primul rand angajatilor sai un cadru colegial si transparent de desfasurare a activitatii si oportunitati de dezvoltare profesionala pe termen lung.

Plana - Innova ofera servicii de antreprenoriat general in constructii civile si industriale. De la infiintarea sa in Essen/Germania si pana in prezent a parcurs un drum de peste 50 de ani. Prin experienta acumulata si datorita parteneriatelor de durata, a reusit sa-si cladeasca un renume de succes in domeniul constructiilor civile si industriale. De la inceputul anului 2006 este prezenta si pe piata din Romania, prin sediul deschis la Bucuresti. Isi continua astfel activitatea cu mare succes, iar dovada stau proiectele realizate in toata tara, cat si in strainatate, precum Germania, Olanda, Suedia etc.

Posturi disponibile:


 

*  Va rugam sa ne trimiteti CV-urile pe adresa de mail irina.cherry@plana-innova.com cu specificatia postului pentru care aplicati.