Despre noi

Antrepriza Generala

In calitate de Antreprenor General, Plana-Innova isi asuma responsabilitatea coordonarii si livrarii "la timp" si "la cheie" a proiectului Dumneavoastra.

Constructii Industriale si Civile

Plana-Innova va ofera o gama larga de servicii in domeniul constructiilor industriale si civile. De la proiectare, consultanta , management de proiect ....

Parcuri eoliene si fotovoltaice

Parcuri eoliene si fotovoltaice sunt o adevarata sursa rentabila de energie electrica. Coordonam si supraveghem proiectele Dvs. cu profesionalism! 

Despre noi


Suntem o firma de constructii si activam pe piata constructiilor civile si industriale, a sistemelor de hale si a energiei regenerabile. 

Din August anul 2006 suntem prezenti pe piata din Romania. Provenind din Essen, Germania, am adus cu noi Know-How-ul ingineriilor germani, seriozitate, simt de raspundere si o experienta indelungata. Astazi ne conducem activitatea din sediul din Bucuresti, Romania si din Essen, Germania.

De la infiintare pana in prezent am castigat clienti importanti din domeniile de retail, comercial si industrial si am reusit sa ne extindem activitatea si international.

Proiecte realizate in: Germania, Austria, Olanda ┼či Suedia.

Oferim servicii de antreprenoriat general (constructii la cheie) precum si proiectare, consultanta, management de proiect, achizitii si executie montaj structuri si inchideri complete de fatada si acoperis.

     

Calitatea si siguranta activitatii noastre este foarte importanta pentru noi. Acestea sunt confirmate de urmatoarele certificari:

  • ISO 9001 - Sistemul de Management al Calitatii
  • ISO 14001 - Sistemul de Management de Mediu
  • OHSAS 18001 - Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
  • SCC 017 - Certificatul de securitate pentru contractori ( pentru personal de conducere) de la TÜV Rheinland
  • SCC 018 - Certificatul de securitate pentru contractori ( pentru personal operativ) de la TÜV Rheinland
  • SIKA - Certificat de aplicator autorizat pentru produse Siklaplan si Sarnafil
  • RENOLIT - Certificat de aplicator autorizat pentru produse Renolit Alkorplan
  • NCAGE - NATO Commercial And Government Entity-Code

Avem propriile echipe de montaj, personal calificat si specializat si o echipa de management cu know-how german si o vasta experienta in antreprenoriat general si in structuri si inchideri complete de fatada si acoperis.

Succesul firmei este garantat si de propriile echipe de montaj.  


> Prezentari Plana Innova (PDF)  2017 RO

> Prezentari Plana Innova (PDF)  2017 DE

> Prezentari Plana Innova (PDF)  2017 ENGL

> Certificate ISO 9001

> Certificate ISO 14001 

> Certificate OHSAS

> Certificat RENOLIT 

> Certificat SIKA

> Recomandari

 

 

Experienta, abilitatea si dorinta de a furniza intotdeauna rezultatele cerute si asteptate sunt punctele forte ale companiei.

Viziunea noastra este de a ne dezvolta permanent, prin calitatea serviciilor oferite si sa respectam aceasta responsabilitate pe care ne-o asumam de a satisface mereu clientii nostri.