CONSTRUCTII INDUSTRIALE SI CIVILE

I Proiectare I Consultanţă şi management de proiect  I Execuţie I Antreprenoriat

Plana-Innova este o companie cu o experienta indelungata in domeniul constructiilor industriale si civile. Provenind din Essen/ Germania, Plana-Innova a beneficiat intotdeauna de experienta si know-how-ul managerilor germani, activand si pe pietele din Europa cu proiecte importante.

Din August 2006, Plana-Innova  SRL este prezenta pe piata din Romania prin sediul deschis la Bucuresti.

Antrepriza Generala si de Specialitate

In calitate de Antreprenor General, Plana-Innova isi asuma responsabilitatea coordonarii si livrarii "la timp" si "la cheie" a proiectului Dumneavoastra.

Constructii Industriale si Civile

Plana-Innova va ofera o gama larga de servicii in domeniul constructiilor industriale si civile. De la proiectare, consultanta , management de proiect ....

Proiecte in Germania

Plana-Innova este in continuare un jucator important pe piata constructiilor din Germania. Avem numeroase proiecte incheiate cu succes [...]

Bine ati venit pe site-ul Plana-Innova!

ultima actualizare 09.2019

 


 

  Cercetare de piaţă

08.04.2019

În vederea prospectării pieței pentru depunerea unui proiect finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, pentru modernizarea S.C. PLANA-INNOVA S.R.L., precum şi în vederea fundamentării cheltuielilor ce vor sta la baza cererii de finanţare şi a construirii bugetului, S.C. PLANA-INNOVA S.R.L. realizează o cercetare de piaţă pentru achiziţionarea următoarelor servicii / produse / lucrări:

Toate ofertele inclusiv contractele ce se vor încheia în cazul în care proiectul se va aproba, după caz, vor respecta / se vor încheia în temeiul prevederilor legale în vigoare, respectiv ordinul Ministerului Fondurilor Europene nr. 1284/2016 privind aprobarea Procedurii competitive aplicabile solicitanţilor/beneficiarilor privaţi pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finanţate din fonduri europene, după caz.

În acest sens, rugăm ca toate părţile interesate, respectiv persoane juridice, organisme interne / internaţionale şi /sau persoane fizice autorizate să transmită oferte până la data de 15 Aprilie 2019, orele 12.00, la sediul S.C. PLANA-INNOVA S.R.L., strada Ion Oteteleşanu, nr. 3A/2, Bucureşti, sector 1 sau prin e-mail info@plana-innova.com.

Pentru orice informaţii suplimentare referitoare la specificațiile ofertelor necesare, vă rugăm să contactaţi: domnul Adrian Socea, tel.: 0728.273.851, e-mail adrian.socea@plana-innova.com.

 


 

Declaraţie privind protecţia datelor